12 Kasım’da Toplanıyoruz

Antalya Çağdaş Hekimler > 12 Kasım’da Toplanıyoruz

A.Ü.Sosyal Tesisleri Kır Kahvesi’nde toplam 23 arkadaşımızın katıldığı toplantıda, hekimlik değerlerimiz ışığında etkin, demokratik, katılımcı, mücadeleci ve bağımsız bir Antalya Tabip Odası oluşturmak için:

 

Diğer tüm önceki süreçlerinde olduğu gibi, 2010 Nisan ayında yapılacak olan Antalya Tabip Odası seçimleri öncesi de, bu güne kadar TTB çatısı altında hep birlikte ürettiğimiz, demokratik, ilerici, eşitlikçi, barışçı, özgürlükçü ne varsa hepsini içermeyi hedefleyen bir birlikteliğin oluşturulması için gerekli girişimler/görüşmeler son bir kez daha sürdürülmeli ve en kısa sürede sonuçlandırılmalıdır, kararını aldık.

Bu çerçevede ilgili meslektaşlarımızla Demokratik Katılım Grubu adına görüşmeleri sürdürmek üzere bir heyet oluşturduk. Görev verdiğimiz heyet bu görüşmeleri 9 Kasım tarihine kadar yürütecek ve sonuçlandırılacaktır.

12 Kasım Perşembe saat:18.00’da Demokratik Katılım Grubu olarak tekrar toplanacağız ve  bu toplantımızda seçimlere yönelik çalışma programımızı  oluşturacağız. (toplantı yeri daha sonra bildirilecektir.)

Son Yazılar

antalya cagdas

2024-2026 Adaylarımız

Antalya Tabip Odası 2024-2026 dönemi için aday listemiz ve adaylarımızın kısa özgeçmişleri YÖNETİM KURULU  ADAYLARIMIZ

Paylaş:

Bize Ulaşın