Bir Anlamı Varmı?-1-2006-2008

Antalya Çağdaş Hekimler > Bir Anlamı Varmı?-1-2006-2008

Tabip Odamızın 1 Kasım 2006 günü bizlere ne için gönderdiği anlaşılamayan “İlaç ve Aşı satılması hk.” başlıklı e-mailde şunlar denmekte:

 

Sayın Doktor……

Yasa ve yönetmelikler çerçevesinde; eczane dışında bir başka yerde ilaç ve aşı satılmasının suç teşkil edildiği bilinmektedir. Üyelerimizin bu konuya gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz.

Saygılarımızla;

Antalya Tabip Odası

Soruyoruz:

-Hekimlerin ilaç ve aşı satması ile ilgili, yeni bir yasal düzenleme mi yapılmıştır? Eğer yeni bir düzenleme varsa bu değişiklik neden bildirilmemektedir?

-Antalya’da ilaç ve aşı satan hekimler mi tespit edilmiştir? Hepimizi zan altında bırakan ve rencide eden bir yazı göndermek yerine öncelikle, suçu işleyen hekimler (varsa)hakkında soruşturma açılması gerekmez mi?

-Hepimizi rencide eden ve zan altında bırakan böyle bir yazı gönderilme ihtiyacı nereden doğmuştur? Yönetim kurulumuz meslektaşlarımızın, konuyla ilgili hassasiyet içinde olmadığını mı düşünmektedir?

Bir Anlamı Var mı?

NOT: Antalya Tabip Odası’na da iletilen tepkilerden sadece bir tanesini bilgilerinize sunuyoruz.

Sayın Antalya Tabip Odası Yetkilisi;

Bizim hassasiyet göstereceğimize emin olabilirsiniz. Ancak; acaba Eczacılar Odası da üyelerine reçetesiz ilaç satmamaları ve doktorluk yapmamaları konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyor mu?

Acaba Antalya Tabip Odası olarak siz de Eczacılar Odası`nı, size konuyu açtıklarında uygun şekilde cevapladınız mı? Lütfen başka grupların, odaların ticari işleri için bir daha mesaj göndermeyiniz.

Saygılarımla.

Dr..

Son Yazılar

antalya cagdas

2024-2026 Adaylarımız

Antalya Tabip Odası 2024-2026 dönemi için aday listemiz ve adaylarımızın kısa özgeçmişleri YÖNETİM KURULU  ADAYLARIMIZ

Paylaş:

Bize Ulaşın